Mhp Karabük İl Yönetiminden Bahçeli’ye Destek Açıklması

MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, Devlet Bahçeli’nin ilkeli ve karalı duruşundan rahatsız olanların saldırıya...

MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, Devlet Bahçeli’nin ilkeli ve karalı duruşundan rahatsız olanların saldırıya geçtiğini savundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Başkanı Metin Demirel, MHP’nin 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan Büyük Kurultay öncesi MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ilkeli ve kararlı duruşundan rahatsız olanların yeniden saldırıya geçtiğini söyledi. MHP’yi yok etmek için her türlü çirkin senaryoları hazırlayanlara en büyük tokadı milletin sandıkta attığını kaydeden Demirel, “Bilindiği üzere 4 Kasım 2012 tarihinde partimizin 10’ncu Büyük Kurultayı yapılacaktır. Bu aşamada Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli il ve ilçelerimizde yaşanan kongre sürecindeki güzelliklerin Büyük Kurultayımızda da devam edeceği inancında olduğunu, süreç içersinde birçok arkadaşımızın genel başkanlık adaylığını düşünebileceğini ve adaylığın da onların en tabi hakları olduğunu, müteakip defalar beyan etmiştir.

Reklam
Reklam

2011 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni yok etmek için her türlü çirkin senaryoları hazırlayanlara en büyük tokadı milletimiz sandıkta atmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin ilkeli ve kararlı duruşundan rahatsız olanlar 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan 10’uncu Genel Kurul öncesinde yeniden saldırıya geçmişlerdir. Ülkemizde son günlerde yaşanan her türlü oyun ve dayatmalara rağmen ülkenin yıkılmayan tek kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, yalnız MHP ve Türkiye’nin değil Türk dünyasının da geleceği ve teminatı olarak görülmelidir. Davamızı ve temsil ettiği partimizi dışında durarak ya da kayıtsız ve ilgisiz kalarak büyütemezsiniz. Doğru olan içeride durup, yeniden ateşine yanarak katkıda bulunarak yapıcı eleştirilerde bulunarak büyümesini ve yeni hedeflere açılmasını sağlamaktır. Türklük eziliyor, her çıkan yasalarla mevcut hükümet tarafından Türklüğün üzeri çiziliyor. Her gün vatan evlatları şehit ediliyor. İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelgede Türk bayrağının kullanım alanları kısıtlanmıştır. Her gün bir fitne ile karşı karşıya getirildiğimiz ülkenin hassas ve önemli konularına yoğunlaştığımız şu günlerde Türkiye’nin Milliyetçi Hareket Partisi’ne her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır. ‘MHP’nin ardı vatandır’ 2011 seçimlerinde MHP’siz meclis isteyenlerle bunu başaramayınca Devlet Bahçeli’siz MHP isteyenlerin amacının aynı olduğunu kimin değirmenine su taşıdıklarını hareketin temsilcileri olarak bizler biliyoruz, kamuoyunun da bilmesini istiyoruz. Bizler diyoruz ki; Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli etrafında kenetlenerek tek yürek tek bilek olarak kurultaya girmemiz, Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkemiz adına hayırlı olacağı inancındayız. Bu sebepledir ki, Karabük il ve ilçe teşkilatları ve üst kurul delegelerimizle birlikte 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan Büyük Kurultayımızda Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin destek ve dualarımızla birlikte yanında olacağımızı kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz. Türkiye için MHP, MHP için Dr. Devlet Bahçeli diyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: