MHP Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Yaman Görevinden Istifa Etti

MHP Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Adem Yaman, 2014 yılında yapılacak mahali idareler seçimlerinde aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

MHP Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Adem Yaman, 2014 yılında yapılacak mahali idareler seçimlerinde aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Yaman, Kastamonu Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, öğrencilik ve çalışma hayatı yıllarında her zaman MHP camiasının içinde olduğunu belirtti. MHP'nin 2012 yılında yapılan il kongresinin ardından yönetim kurulunda yer aldığını hatırlatan Yaman, şöyle konuştu: "Bugüne kadar il başkan yardımcılığı görevini onurla ve gururla yürüttüm. MHP genel merkezinin genelgesi doğrultusunda 2014 mahalli idareler seçimlerinde aday olacakların 1 Eylül tarihine kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekmektedir. Bu genelge gereğince, Kastamonu belediye başkanlığına aday olabilmek için yönetim kurulundaki görevimden bugün itibariyle istifa ediyorum. 'Halka hizmet, hakka hizmettir' anlayışı ve insani merkezli bir politikayla Kastamonu'da yaşayan tüm insanlarımızın refah ve mutluluğu için çalışmak en büyük arzumdur. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerde vatandaşlarımızın yetkiyi tekrar MHP'li kadrolara teslim edeceğine hiç şüphem yoktur. Adayımız kim olursa olsun hiç tereddütsüz tüm camiamızın destekleyeceğine, Kastamonu'yla bütünleşeceğine inancımız tamdır. 44 yıldır yaşadığım, yaklaşık 17 bin evliyanın gelip geçtiği bu kutsal şehre, yüreği vatan ve millet sevgisiyle dolu aziz Kastamonulular'a hizmet etmekten onur duyarım. Bunun için hayallerim, projelerim ve ümitlerim var." Yaman, partisinin mevcut belediye başkanı Turhan Topçuoğlu'nun halen görevinin başında bulunduğunu anımsatarak, sağlığına kavuşup tekrar başkanlığa aday olması halinde, adaylığını tereddütsüz destekleyeceğini de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: