MHP Kayseri Milletvekili Ersoy: “Kayserispor’un yanındayız”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Hes Kablo Kayserispor’un yanında olduğunu söyledi.Kayserispor taraftarı olan Baki Ersoy, geçen hafta oynanan Kayserispor-Hatayspor maçı sonrası PFDK’dan gelen cezayı ödeyeceğini açıkladı.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Hes Kablo Kayserispor’un yanında olduğunu söyledi.
Kayserispor taraftarı olan Baki Ersoy, geçen hafta oynanan Kayserispor-Hatayspor maçı sonrası PFDK’dan gelen cezayı ödeyeceğini açıkladı. Baki Ersoy , “Geçen hafta oynadığımız Hatayspor maçında Kapalıkale taraftarlarımızdan ötürü Kayserisporumuz’a TFF’den gelen 24.000 TL cezayı şahsımdan ödeyeceğim. Bu şehirde herkes üzerine düşen yükü almalı diye düşünüyorum. Çünkü başka Kayserispor yok ve Başkanımızın yanında olmalıyız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz