Mhp Kuşadası Güzelçamlı Teşkilatı Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kuşadası Güzelçamlı Teşkilatı, Manisa Turgutlu Mehter Takımı’nın muhteşem mehter yürüyüşü ve...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kuşadası Güzelçamlı Teşkilatı, Manisa Turgutlu Mehter Takımı’nın muhteşem mehter yürüyüşü ve konseri eşliğinde yeniden açıldı.

Büyük ilgi gören açılışa, MHP Aydın Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak, 23. Dönem MHP Adın Milletvekili Recep Taner, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, MHP İncirliova İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, MHP Germencik İlçe Başkanı Remzi Kaşlı, Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Reklam
Reklam

Önceki dönemde Güzelçamlı Belde Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde sürdüren Nuri Kara, sağlık sebepleri ile görevini bırakmış; ilçe yönetimi tarafından yerine Murat Güler, belde başkanı olarak atanmıştı. Murat Güler, oluşturduğu 30 kişilik yeni belde yönetimi ile ilk olarak, yeni bir belde binası düzenleyerek açılışa hazır hale getirdi.

Açılış dolayısıyla Güzelçamlı Belde Başkanı Murat Güler, Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, 23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner, TBMM İdare Amiri Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak birer konuşma yaparak, ülkenin içinde bulunduğu durumu ve özellikle Büyükşehir Yasası ile yaşanacak sıkıntılara ve tehlikelere dikkat çektiler. Ardından okunan Kuran ve yapılan dualarla teşkilat binasının açılışı gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz