Mhp Kütahya İl Başkanı Salim Ay’dan Simav’a Ziyaret

Kütahya’da geçtiğimiz ay yapılan seçimde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığına sürpriz bir şekilde...

Kütahya’da geçtiğimiz ay yapılan seçimde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığına sürpriz bir şekilde seçilen Simav doğumlu İsmail Ay, ziyaret ettiği baba ocağında hemşerilerinden yakında yapılacak yerel seçimlerde bayrağı belediyenin kalesine dikmelerini istedi.

Partinin ilçe lokalinde partililerle bir araya gelen Ay, son gelişmeler karşısında Türkiye’nin geçen yıllara oranla MHP'ye daha fazla ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Yerel seçimde Kütahya Merkez Belediye Başkanlığının yanı sıra baba ocağı Simav’da da belediyenin kalesine MHP’nin bayrağını dikmeyi hedeflediklerini kaydeden Ay, "Geçen ay Kütahya’da yapılan MHP İl Kongresi'nde sürpriz bir şekilde aday oldum. Davaya gönül veren arkadaşlarımızın ve en önemlisi Simav ilçe teşkilatımızdan gelen arkadaşlarımızın destekleriyle il başkanı seçildim. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Bütün ilçelerdeki teşkilatlarımızla beraber omuz omuza vererek halkımızın bizden beklentilerine cevap vereceğimize inanıyorum. Allah bizleri bu kutsal davada utandırmasın” dedi.

Reklam
Reklam

MHP Simav İlçe Başkanı İsmail Karaağaç’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaağaç, “Simav’da zafer MHP’nin olacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: