MHP Kütahya İl Teşkilatı'nın Kapatılması

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Genel Merkezi tarafından 20 Şubat'ta İl Başkanlığı'na atanan Erol Alpertürk'e destek vermek için

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Genel Merkezi tarafından 20 Şubat'ta İl Başkanlığı'na atanan Erol Alpertürk'e destek vermek için Kütahya'ya geldi.

Kılavuz, MHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'nin karış karış her metrekaresini gezdiğini ve düşüncelerini ülküdaşları ile paylaştığını söyledi.

Ülkücülerin siyasi arenada temsilcisinin MHP olduğunu belirten Kılavuz, "Kütahya'ya yeni atanan MHP İl Başkanımıza destek için buradayız. İnanıyorum değerli başkan ve yönetimi önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde MHP'nin bayrağını en yükseğe çıkaracaktır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Alpertürk de 20 Şubat tarihinde MHP Genel Merkezi tarafından Kütahya'ya MHP İl Başkanlığı'nın yönetim kurulunu oluşturmak üzere görevlendirildiğini hatırlattı.

Kısa bir süre içinde yönetimi oluşturduğunu belirten Alpertürk, şunları kaydetti:

"Öncelikle bu süreç içerinde Kütahya'nın sorunlarını en iyi şekilde belirlemek ve en iyi hizmeti verebilmek arzusundayız. Vatandaşlarımızın da katkılarıyla bu işin üstesinden gelip yerel seçimlerde MHP'nin hazırlanması ve seçimleri kazanması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Muhabir: Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: