MHP Manavgat İlçe Başkanlığı'na Halil Gubaş atandı

MHP İlçe Başkanlığı'na Belediye Meclisi üyesi Halil Gubaş atandı. Partisinin Manavgat'ta Side Sueno Otel'de...

MHP İlçe Başkanlığı'na Belediye Meclisi üyesi Halil Gubaş atandı.
Partisinin Manavgat'ta Side Sueno Otel'de yaptığı belediye başkanları toplantısında açıklama yapan MHP Manavgat Belediye Meclisi üyesi Halil Gubaş, ilçe başkanlığına atandığını bildirdi. İlçe başkanlığına atanma yazısının MHP Genel Merkezi tarafından 3 gün önce gönderildiğini belirten Gubaş, görevine atanır atanmaz genel başkanları Devlet Bahçeli'yi Manavgat'ta ağırlamaktan mutlu ve gurur sahibi olduklarını söyledi. İlçe başkanlığına atanmanın sevinci içinde olduklarını belirten Gubaş, MHP'yi yerelde ve genelde tek başına iktidara getirmek için partililerle var gücü ile çalışacağını kaydetti.
Genel Merkez Başkanlık Divanı'nın 14 Ekim'de aldığı fesih kararı ile MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ'ı görevden alınmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz