MHP Merkez İlçe Başkanı Gülay'dan Ziyaret

MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, Zonguldak Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Süleyman Özdoğan'ı ziyaret etti.

MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, Zonguldak Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Süleyman Özdoğan'ı ziyaret etti.

Gülay, ziyarette yaptığı konuşmada, ocak ayında Soğuksu Semt Pazarı'nın çatısının bir kısmının çökmesi sonucu 2 kişinin yaşamını yitirdiğini hatırlatarak, pazar yerinin çatısının halen onarılmamasının esnafı sıkıntıya soktuğunu söyledi.

Çöken çatının yenisinin yapılması konusunda somut adım atılmadığını savunan Gülay, "Pazar esnafının yanında olduğumuzu her zaman söyledik. Biran önce çalışmaların başlaması lazım. Kış mevsimine az kaldı. Esnafın ve vatandaşın daha fazla mağdur edilmemesi gerekir" dedi.

Reklam
Reklam

Özdoğan da Gülay'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Pazar yerini de ziyaret eden Gülay, esnafla sohbet ederek, istek ve sıkıntıları dinledi.

Muhabir: Faik Erez / Erdinç Aksoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: