MHP Merkez İlçe Başkanı Kardaş yeniden seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe 3’üncü Olağan Kongresi'nde başkanlığa mevcut başkan Ali Fuat...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe 3’üncü Olağan Kongresi'nde başkanlığa mevcut başkan Ali Fuat Kardaş yeniden seçildi.

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede 453 delegeden 442’si oy kullanırken 4 oy geçersiz sayıldı. Geçerli oylardan 153’ünü Enes Boran alırken mevcut başkan Ali Fuat Kardaş ise geçerli oyların 285’ini alarak başkanlığa seçildi.

Kongrede divan başkanlığını, Teşkilattan Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı, Gaziantep Milletvekili Prof. Dr.Semih Yalçın, üyeliklerini ise Selçuk Acar, Ali Erat ve Nermin Poyraz yaptı.

Reklam
Reklam

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşan MHP’li Semih Yalçın, partisinin haziran ayına kadar ülke genelindeki bütün kongrelerini tamamlayacağını belirterek, “MHP, Türkiye’yi bunalımdan feraha, her türlü iç ve dış tehditten selamete götürecek tek siyasi partidir.” dedi.

Osmaniye’deki 3’üncü olağan merkez ilçe kongresinin teşkilatın 303’üncü kongresi olduğunu ifade eden Yalçın, “Haziran ayına kadar ise bütün kongrelerimiz sona ermiş olacaktır. Ramazan ayının hemen sonrasında ise tespit edilecek bir tarihte büyük kongremiz gerçekleşecektir. Bu güne kadar kongrelerimiz hep büyük bir olgunluk içerisinde geçmiştir.” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Osmaniyeli olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajını okuyan Yalçın, salondakilerce ayakta alkışlandı

Daha sonra adaylar Ali Fuat Kardaş ve Enes Boran birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Konuşmaların ardından gerçekleşen seçimde mevcut başkan Ali Fuat Kardaş geçerli oyların 285’ini alarak başkanlığa seçildi.

Reklam
Reklam

Kongre sonrasında konuşan Ali Fuat Kardaş, kongrenin olgunluk çerçevesinde geçtiğini, kazananın ise MHP olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz