MHP Merkez İlçe Teşkilatından Köy Ziyaretleri

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri Bostanlı ve Burhaniye köylerini ziyaret etti.

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri Bostanlı ve Burhaniye köylerini ziyaret etti.

Yağcı, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Bostanlı köyünü ziyaret ederken yolların bozuk olmasından dolayı çok zor ve sıkıntıyla geldiklerini kaydetti.

Bundan sonra köylere daha sık ziyaretler gerçekleştireceklerini ifade eden Yağcı, şunları belirtti:

"Biz güçlü ve dinamik bir ekibiz. Yaklaşık 2,5 aydır köy köy, belde belde geziyoruz. Bu gezilerden önce ekimizden 2 arkadaşımız ziyaret edilecek köylerle ilgili bilgi topladı. Ziyaretlerin önümüzdeki günlerde daha sık bir şekilde devam edeceğiz. Şahsımız ya da partimiz bu aksaklıkların ve bu unutulmuşlukların sorumlusu değil gibi görünse de bizlerde muhalefet partisi olarak sorumluyuz. Bundan böyle daha sık birlikte olarak daha sık görüş alışverişinde bulunarak problem aksaklı ve eksiklikleri dile getirip siz gibi bizde istekçisi ve takipçisi olacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: