Mhp Niğde İl Başkanı Hakan Er:

MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, bir açıklama yaparak yerel ve genel siyaseti değerlendirdi.Başkan Er,...

MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, bir açıklama yaparak yerel ve genel siyaseti değerlendirdi.

Başkan Er, Türkiye gündemine oturan Çinlilerin Niğde’ye yapacağı yatırımla ilgili açıklamalarda bulundu.

Er, “Geçtiğimiz günlerde 200 kadar partili arkadaşımızla il binamızda bir toplantı yaptık. İlçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimizin de katılımıyla geniş bir toplantı yaptık ve hemen akabinde çalışmalara başladık. Zaten bu toplantı öncesinde de İl binasında oturmadık, İlçelerimizi, köylerimizi, kasabalarımızı tek tek gezerek, vatandaşlarımızın sorunlarını dertlerini dinledik. Bizim bu saatten sonra tek amacımız genel ve yerelde iktidar olmak. 2014 seçimlerinde Allah nasip ederse, Belediyelerle ilgili çıkan yasa sonrasında Niğde’de kaç tane belediye kaldıysa yüzde 80’ini almak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Çünkü biz bu yola başımızı koyduk, artık bu ülke için elimizi taşın altına değil, kayanın altına koymamız gerekiyor. Biz yola çıktık rabbim hayırlısını nasip etsin. Halkımızın ve teşkilatlarımızın istediği insanlarla çıkacağız seçime gireceğiz. Göreve geldiğimizde benim bir söylediğim lafım vardı, bundan sonra kaybetmek yok, amacımız hep kazanmak olacağız diyerek yola çıktık” dedi.

Reklam
Reklam

Niğde Belediyesinin çalışmaları hakkında yaptığı açıklamasında ise, “Niğde Belediyesinin çalışmalarını yeterli bulmuyorum. Son yapılan asfaltlamalarda eksiklikler oluştu. Alt yapı Niğde’de çoğu yer yapılmadı. Asfaltlama konusunda İç işleri bakanlığına Milletvekilimiz Özcan Yeniçeri sordu ama cevaplanmadı. Niğde’de yapılan asfaltlamanın 2011’de kaç kilometre yapıldığı ve kaç paraya tuttuğunu sorduk ama hala bir cevap alamadık. Adamlar asfaltı yapıyor ve geri söküyor. Bu arkadaşlar yerel yönetime gelince, iktidar ile belediye el ele dediler ama böyle bir şey görmedik. Niğde’nin tek bir hizmet aldığına inanmıyorum. MHP ile Niğde hak ettiği değeri bulacak inşallah. Niğde 30 yıldır aynı duruyor, tabi Bor yolunda bir kısım yapılaşma oldu. Niğde’nin nazım imar planının olmamasından dolayı, Niğde geneli binalar hep bitişik ve düzensiz. Nazım imar planı gerçekleşirse Niğde’nin gerçekten önü açılacak” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Niğde gündemine ve Türkiye gündemine oturan, Çinli yatırımcıların Niğde’ye yapacakları yatırımlarla ilgili konuşan Er, “Çinliler ile ilgili bana kalırsa Çinlilerin böyle bir yatırım yapacağını sanmıyorum. Niğde’ye turistik gezi düzenlemeye gelmişler ve Niğde heyeti de turistik bir gezi yaptı. Niğde için çok büyük bir şey, keşke olsa Niğde’nin bir tarafında Adana, bir tarafından Ankara, limana yakın çok şanslı bir bölgede. Çinlilerin buraya yapacakları yatırım güzel olurdu ama bu balon haber, eğer olsaydı şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: