Mhp 'nin Yeni Yönetimi Kendini Tanıttı

Milliyetçi hareket Partisi(MHP) Aydın İl Teşkilatı, düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Menderes Park Tesisleri'nde...

Milliyetçi hareket Partisi(MHP) Aydın İl Teşkilatı, düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Menderes Park Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına MHP Aydın İl Teşkilatı Başkanı Fevzi Köse, MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Serap Cambazoğlu, MHP Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Uysal, Ülkü Ocakları Aydın İl Teşkilatı Başkanı Burak Pehlivan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"AYDIN'DA 1. PARTİ OLACAĞIZ"

Toplantıya katılan MHP Aydın İl Teşkilatı üyelerini basına tanıtan MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP'yi Aydın'da birinci parti yapmak için yönetime geldiklerini söyledi. Köse, "Yönetimimiz Aydın'ın güzide ve meslek gruplarında belirli noktalara gelmiş insanlarından oluşuyor. Aydın'ın kaderini değiştirmek için bu göreve geldik. Aydın'da Türkiye Cumhuriyeti bayrağına sahip çıkan herkesi partimize bekliyoruz. Aydınlı hemşehrilerimizi kucaklayacağız. Aydın'da birinci parti olmak için çalışacağız. MHP'nin bu potansiyeli var" dedi.

Reklam
Reklam

2014 seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ve Aydın'ın ilçelerindeki tüm belediyelere talip olduklarını belirten Köse, "Aydın Merkez ile ilçelerinde yapacaklarımızla, Aydın'ın geneline ivme kazandıracağız. Aydın'ın sorunlarına çözüm önerileri getirerek.yol gösterici olma çabası göstereceğiz" diye konuştu.

"KADINLARIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ"

MHP Aydın İl Teşkilatı olarak Kadın Kolları ile uyumlu bir çalışma içerisinde olacaklarını kaydeden Köse, "Kadın Kollarımıza güç katacağız. Aydın'da MHP'li kadınlarımızın güçlü olduğunu görüyoruz. Kadınlarımıza daha çok güç katacağız. Ayrıca, şehit ailelerinin ve ülkücü şehitlerimizin ailelerinin yanında olacağız" ifadelerin i kullandı.

"YENİPAZAR'DA YAŞANANLARDAN DOLAYI ÜZÜNTÜLÜYÜZ"

Basın mensuplarının geçtiğimiz hafta sonu Susurluk davası kapsamında 5 yıl ceza alan İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar'ın cezasını çektiği Yenipazar cezaevi önündeki yaşanan olaylardan dolayı düşüncelerini sorması üzerine konuşan Köse yaşanan olaylardan dolayı üzüntülü olduklarını söyledi. Köse şöyle konuştu: "Yaşanan olaylardan dolayı üzüntülüyüz. Sayın Mehmet Ağar devletimize hizmet etmiştir. Bu tip olaylarda çatışmalara meydan verilmemeli. Toplumu tahrik eden kişilerin kontrol altında tutulması gerekir diye düşünüyorum. Bu tür olaylar yaşanmamalı"

Reklam
Reklam

"HALKIN YARARINA OLAN HER FAALİYETİN YANINDAYIZ"

MHP'nin Aydın İl Genel Meclisi ve Aydın Belediye Meclisi'nde kuvvetli bir kadrosu olduğunu dile getiren Köse, Aydın İl Genel Meclisi'nde 2014'e kadar CHP ile koalisyonlarının süreceğini söyledi.

Belediye Meclisi'nde ise böyle bir koalisyon ve ortaklığın söz konusu olmadığını ifade eden Köse, "Aydın'a faydası olan her kararın arkasındayız. Belediye'nin halkın yararına yaptığı çalışmalara destek verdik. Destek verdiğimiz kararlar arasında büfelerin kaldırılması, yeni belediye hizmet binasının yapımı gibi konular var. Ancak Balık Hali'nin yapım yeri konusunda benim de meclis üyeliğimin bulunduğu dönemde destek vermedik. Balık Hali'nin Aydın'a yapılması gerektiğini belirtiyoruz. Ancak, yeri konusunda yanlış karar verildiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"HİZMET HALKIN AYAĞINA GİTMELİ"

Aydın'ın büyükşehir sürecinde olduğunu belirten Köse, bu konuda MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ın Aydın'ın büyük beldelerinin ilçe yapılması konusunda kanun teklifi verdiğini hatırlattı. Uzunırmak'ın bu kanun teklifini desteklediklerini kaydeden Köse, "Hizmet halkın ayağına daha çabuk ve gitmeli. Bundan dolayı Atça, Davutlar, Ortaklar gibi büyük beldelerin ilçe yapılması gerekir" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

"VATANDAŞLAR SU FATURALARINDA MAĞDUR"

Aydın Belediyesi'nin uyguladığı ve uzun süre tartışma yaratan 10 TL'lik katı atık su bedeli konusunda girişimlerde bulunulması gerektiğini ifade eden Köse şu ifadeleri kullandı: "Biz belediye meclisinde, merkezi iktidarın sunduğu yönetmeliğin uygulanması yönünde oy verdik. Zam miktarına oy vermedik. Ancak şu anda vatandaşın mağduriyeti söz konusu. Merkezi iktidar bu yönetmeliği gözden geçirmeli. MHP'li Aydın Belediyesi'nde bu bedel daha düşük. Katı atık su bedeli ücretleri makul seviyeye çekilmeli"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: