Mhp Ordu İl Başkanlığı’nda Görev Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 10. Ordu Olağan İl Kongresi'nde başkanlığa seçilen Cemal Enginyurt, eski İl...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 10. Ordu Olağan İl Kongresi'nde başkanlığa seçilen Cemal Enginyurt, eski İl Başkanı Hamza Aldeniz’den görevi devraldı.

İl binasında düzenlenen devir teslim törenine Merkez İlçe Başkanı Halil Kalpaklıoğlu, MHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Eski İl Başkanı Hamza Aldeniz yaptığı konuşmada, “Başarıyı ve başarısızlığı paylaşmayı bilmeliyiz. Başarılı olunca başarıyı kendimizde, başarısızlığı başkasında aramamalıyız. Adalet ve Kalkınma Partililer varlığı paylaşmasını biliyorlar. Bizlerde yokluğu bari paylaşmasını bilelim. Bunu yapabilirsek varlığa sahip oluruz ve varlığı da paylaşmasını biliriz. Öncelikle varlıkta birleşmeliyiz. Bunun içinde samimiyette birleşmeliyiz. Görev sürecim içinde MHP’ye leke getirmemek için canla başla çalıştım. İl Başkanlığı'na seçilen Cemal Enginyurt’a ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

İl Başkanı Cemal Enginyurt da kongrenin geride kaldığını, bundan sonra MHP’yi ayağa kaldırmak için çalışmalara başlayacağını söyledi. Enginyurt, “Kongre geride kalmıştır. Oy veren ve vermeyen tüm delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bu partiyi tekrar ayağa kaldıracağız” diye konuştu. Cemal Enginyurt, eski İl Başkanı Hamza Aldeniz’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: