MHP Sakarya Milletvekili Kutluata:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, iddialı isimlerle seçimlere katılacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, iddialı isimlerle seçimlere katılacaklarını söyledi.

Kutluata, Tunatan tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırılarda çok sayıda vatandaşın öldüğünü ve yaralandığını, üzüntülerinin büyük olduğunu söyledi.

Türkiye ekonomisinin borç sarmalına sokulduğunu ileri süren Kutluata, bir yılda iç ve dış borcun arttığını savundu.

Kutluata, Sakarya'nın sorunlarını mecliste dile getirmeye çalıştıklarını, bunları samimi bir gayretle şova dönüştürmeden yaptıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Kutluata, MHP'nin hazırlıklarının her alanda ciddi bir şekilde kendini hissettirdiğini belirterek, "Vatandaş nezdinde de ciddi bir teveccüh partimize yönelmiş durumdadır. Geçmiş tecrübelerimizden de istifade ederek her seçim mahallinde iddialıyız. İddialı isimlerle seçimlere katılacağız" dedi.

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz