Mhp Salihli İlçe Teşkilatı Boş Durmuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı, köy ve belde gezileri kapsamında Poyrazdamları kasabasında vatandaşlarla...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı, köy ve belde gezileri kapsamında Poyrazdamları kasabasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ramazan ayı boyunca hemen hemen her akşam farklı bir bölgede vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyleyen MHP İlçe Başkanı Erol Sakarya, ziyaretlerinde Büyükşehir Yasası ile ilgili olarak görüşlerini paylaştıklarını ve yerel seçimlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi ile aynı dili konuşmak için mevcut Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e destek istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

MHP Salihli Belediye Başkan Adayı Mahir Köseler ise yerel yönetimlerin insanların devlet kurumlarıyla karşılaştığı ilk nokta olduğunu belirterek "O yüzden yerel yönetimlerin insanımıza bakışı önemlidir. Yerel yönetimler, insanların doğumundan ölümüne kadar hizmetinde olan birimlerdir. Hedefimiz kentleri sosyal, ekonomik olarak büyütmek, insanlara daha güzel ve yaşanabilir mekanlar oluşturmak, gençlerimize iş yapabilme imkanı sunmaktır.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: