Mhp Salihli İlçe Teşkilatı İstişare Toplantısı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı, 2014 yerel seçimleri öncesi geniş katılımlı bir istişare...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı, 2014 yerel seçimleri öncesi geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenledi.

MHP İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Başkanı Erol Sakarya’nın yanı sıra belediye başkan adayı Mahir Köseler, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Ülkü Ocakları, Kadın Kolları ve çok sayıda davetli katıldı.

İstişare toplantısında konuşan İlçe Başkanı Sakarya, “Türkiye ciddi ve sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Bu sürecin tek çözümü Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Seçimi kazanmak için kişisel ihtirasları bırakmak ve gayretle çalışmak gerekir. Salihli için, seçimi almak için neler yapmalıyız, nasıl bir strateji izlemeliyiz bunları burada parti binamızda hep beraber fikir alışveriş yaparak sonunda da hem fikir olarak çalışmalıyız. Ülkü Ocaklarımız bizim gelişen gençliğimizdir. Onlara elimizden geldiği kadar destek verip dinlemeliyiz. Sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek başkanlarımızın da esnafımız ve kamu personellerimizin temsilcisi olarak onların sıkıntı ve isteklerini bize ulaştırmaları için dinleyeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye başkan adayı Köseler ise, “Ne kadar birlik beraberlik içinde olursak o kadar başarılı oluruz. Mahir Köseler tek başına bir şey değildir. Herkesin her bireyin kendi adına düşünceleri, fikirleri, projeleri vardır. Bunları bu gibi toplantılarda dile getirerek ve Proje havuzu yapıp, fikirlerimizi, projelerimizi burada değerlendirip Salihli halkına hizmetin en iyisi, en kalitelisini sunmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: