MHP Samsun Il Teşkilatının Iftarına Yoğun Ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

MHP Samsun İl Başkanlığı'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği Gazi Kır Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Düzenlenen iftar yemeğine MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Duman, Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ve yöneticileri, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşların iftar yemeğine yoğun katılım göstermesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, "Düzenlediğimiz yemekte izdiham oldu. Bir çok arkadaşımız yemek yiyemedi. Hakkınızı helal edin. MHP'nin Samsun'da ne kadar güçlü olduğunu, düzenlenen bu iftar yemeğindeki izdihamla anladık. Sonbahar da yapılacak seçimlerde MHP Samsun'da belediyelerin hepsini alacaktır. Herkesin kabul gördüğü adaylarımızla belediye başkanlıklarını AK Parti'den alacağız. Kazanmama yönünde benim hiç bir şüphem yok, kimsenin de olmasın." diye konuştu.

Reklam
Reklam

İftar yemeği sonrası MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: