MHP Seçim Bürosu Açılışındaki Silahlı Saldırı

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, partisinin Esenyurt'taki seçim bürosu açılışında düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili, "Türk halkının, ülkücü dava arkadaşlarımın oyuna gelmemelerini, sabretmelerini istiyorum"

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, partisinin Esenyurt'taki seçim bürosu açılışında düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili, "Türk halkının, ülkücü dava arkadaşlarımın oyuna gelmemelerini, sabretmelerini istiyorum" dedi. Aydın, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, saldırı nedeniyleson derece özgün olduklarını söyledi. Silahlı saldırı sonucu 5 kişinin yaralandığını ve Cengiz Akyıldız'ın da hayatını kaybettiğini hatırlatan Aydın, "Terör örgütü PKK'nın yapmış olduğu bu saldırıyı medya görmezden gelerek, terör örgütünü karşıt görüşlü grup olarak göstererek, halkı yanıltmıştır. İktidar korkuları yüzünden PKK adını ağızlarına alamamışlardır" şeklinde konuştu. Yapılan bu saldırılarla ülkücülerin sokaklara çıkartılmak istendiğini savunan Aydın, "Acımızı yüreğimize gömdük, bağrımıza taş bastık. Türk halkının, ülkücü dava arkadaşlarımın oyuna gelmemelerini ve sabretmelerini istiyorum. Son sözün söyleneceği gün bugün değildir" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: