MHP Selçuklu Kadın Kolları'ndan Türkeş Için Hatim Duası

MHP Selçuklu Kadın Kolları, merhum Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümü dolayısıyla hatim duası okuttu.

MHP Selçuklu Kadın Kolları, merhum Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümü dolayısıyla hatim duası okuttu.

Kadın Kolları Başkanı Emine Abalı, il binasında düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Alparslan Türkeş'in izinden yürüyerek, onun ideallerini daha ileriye taşımanın vefa borçları olduğunu ifade etti.

Abalı, sözlerine şöyle devam etti:

"Bizler rahmetli liderimizden aldığımız milliyetçilik bayrağını, göklerde tertemiz ve başımız dik bir şekilde dalgalandırmaya devam edeceğiz. Çünkü milyonlarca evladın ideallerinin ve eserlerinin arkasında dimdik ayakta duruyor. Milyonlarca ülkücü, güçlü lider Türkiye'yi kurmak azmini muhafaza ediyor. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyi, ahirete göceden tüm şehitlerimizi ve dava büyüklerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

Reklam
Reklam

MHP Selçuklu Kadın Kolları, 101 Yasin-i Şerif ve Hatim Duası okuyarak merhum Alparslan Türkeş ve şehitlerin ruhlarına bağışladı.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: