Mhp Sorgun İlçe Başkanın Yılmaz’dan Teröre Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat’ın Sorgun İlçe Başkanı Yunus Yılmaz, ölüm saçan terör örgütü bir...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat’ın Sorgun İlçe Başkanı Yunus Yılmaz, ölüm saçan terör örgütü bir kez daha çirkin yüzünü gösterdiğini söyledi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, teröristlerin 4 farklı noktaya düzenlediği saldırıda 10 güvenlik görevlisi şehit olduğunu belirten MHP Sorgun İlçe Başkanı Yılmaz,”Gözlerini kan bürümüş canilerin bu alçakça eylemini büyük bir öfke ile lanetliyoruz. Terör maşaları bilmelidirler ki o rezil amaçlarına asla ulaşamayacaklar ve döktükleri kanda eninde sonunda boğulacaklardır” dedi.

Reklam
Reklam

Bu ve benzer saldırılara çanak tutan, destek veren, teşvik eden, meşrulaştırmaya çalışan, sindirmeye çabalayan ve kılavuzluk yapan gafillerin, akan kandan sorumlu olduklarını ifade eden Yılmaz, “ Asil milletimizin değerlerine ihanet eden, melaneti süslü kelimelerle topluma yedirmeye çalışan, etnik nifakı, özgürlük mücadelesi diye yutturmaya çabalayan kim varsa, hak ettiği cevabı ve karşılığı Yüce Türk Milleti’nden er yada geç alacaktır. Gün gelecek, Kandil’de, ay yıldızlı al bayrağımız dalgalanacak. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.Yüce Türk Milleti’nin başı sağ olsun” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: