Mhp Sorgun İlçe Teşkilatı’ndan Ankara Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sorgun İlçe Başkanı Yunus Yılmaz, Meclis Üyesi Ali Yakın ve Yönetim...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sorgun İlçe Başkanı Yunus Yılmaz, Meclis Üyesi Ali Yakın ve Yönetim Kurulu üyeleri toplam 30 kişilik bir ekip ile, Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Ankara’ya giden MHP Sorgun İlçe Başkanı Yunus Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ilk olarak MHP Yozgat Milletvekili Yerel Yönetimler Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a yaptı. Daha sonra Teşkilat Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Şevkat Çetin ile görüşen heyet ardından Erzurum Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi Oktay Öztürk ile görüştü. Heyet son olarak MHP Genel Merkezine geçerek burada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler. MHP Sorgun İlçe Başkanı Yunus Yılmaz, Ankara ziyaretinin çok olumlu geçtiğini, ilçelerinin sorunlarını dile getirdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz