MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın Kuşadası'nda

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Kuşadası MHP ilçe teşkilatını ziyaret ederek, partililerle biraraya geldi.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Kuşadası MHP ilçe teşkilatını ziyaret ederek, partililerle biraraya geldi.

Aydın, 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan MHP Büyük Kurultayı öncesi Aydın'a gerçekleştirdiği gezi kapsamında, Kuşadası'na geldi.

İlçe teşkilatında partililere hitaben bir konuşma yapan Aydın, Türkiye'de siyasetin çok hızlı geliştiğine değinerek, şu görüşleri ifade etti:

"Gündem de çok hızlı. Önümüzdeki zaman diliminin Türkiye'nin geleceği açısından önemli olaylara gebe olması nedeniyle bütün siyasal partiler, bu dilimi en iyi şekilde planlamaya gayret ediyorlar. Son zamandaki siyasal hareketliliği de buna bağlıyorum. Anayasa yapım süreci de çok önemli bir gelişmedir."

Reklam
Reklam

Aydın, anayasa değişikliğinin, yeni bir Türkiye'nin kurulmasına vesile olacağını kaydederek, halkın bu konuda bilinçlendirilmesinin önemini vurguladı.

Muhabir: İbrahim Uzun / Ayten Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz