MHP Ünye Teşkilatı 2014 Yerel Seçimleri Için Kolları Sıvadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ünye İlçe Başkanı Nedim Can ve yönetim kurulu üyeleri, Çamurlu mahallesi...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ünye İlçe Başkanı Nedim Can ve yönetim kurulu üyeleri, Çamurlu mahallesi Muhtarı Altan Yılmaz’ı ziyaret etti. İlçe Başkanı Can, 'Birlikte Yaşıyorsak, Birlikte Yönetelim' sloganı ile MHP’yi seçimlere hazırlamaya çalıştıklarını söyledi.

MHP İlçe Başkanı Nedim Can, MHP olarak, 2014 yılında yapılacak mahalli idareler seçimleriyle ilgili çalışmaların bu bölümünde, mahalleleri ziyaret kapsamı çerçevesinde Çamurlu Mahalle Muhtarı Altan Yılmaz’ı ziyaret ettiklerini belirtti. Can, “Bugün ilk ziyaretimizi; mahallenin bir anlamda kaymakamı, valisi, belediye başkanı niteliği taşıyan mahalle muhtarlarımızı ziyaret edip, onlardan da mahalle sakinleri ile ilgili çeşitli bilgiler almak, hane sayımızın miktarı ile birlikte nüfustaki nitelik nedir, sosyoekonomik durumları nelerdir, işsizlik oranları nedir gibi birçok kriterleri de ortaya koyarak, kendisinden bilgi almak istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

MHP Başkanı Can, seçimlere 1 yıl kadar süre kaldığını, her ay 18 mahalleden birini gezmek istediklerini kaydetti.

Çamurlu Mahallesi Muhtarı Altan Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MHP ilçe başkanımız Nedim Bey’in öncelikle yapmış olduğu projelerden dolayı kendisini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Hilal kart, engelliler için sağlanan kolaylıklar, öğrenci bursları ile ilgili çalışmalar gibi projelere verdiği emeği çok büyük. Umarım emeğinin karşılığını alır. Mahallemizde yerleşik düzende yaklaşık 5 bin 500’e yakın seçmenimiz var. 48 bine yakın nüfusumuz, 2 bin 800 hane, 187 iş yeri, 4 cami, iki adet ilkokul, 62 sokak, 3 cadde olmak üzere Ünye’de sayılı mahallerden olduğumuzu söyleyebilirim. Yapılan ve yapılacak hizmetler konusunda şu anda iyi gidiyoruz. Ama yapılacak çok işlerimiz var. Ben bu ziyaretinizden dolayı mahalleliler, seçmenler adına tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: