Mhp Urla İlçe Örgütü Anneler Günü'nü Kutladı

MHP Urla İlçe Başkanlığı faaliyetlerine devam ediyor.Pazar günü Anneler Gününde Çeşmealtı Kahve6 Cafe’de MHP Urla...

MHP Urla İlçe Başkanlığı faaliyetlerine devam ediyor.

Pazar günü Anneler Gününde Çeşmealtı Kahve6 Cafe’de MHP Urla İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermes büyük ilgi gördü. MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Zerrin Çalışkan ve diğer İlçe Başkanlarının da katıldığı kermeste eğlenceli ve bir o kadar da duygulu anlar yaşandı.

Urla İlçe Kadın Kolları Başkanı Rezan Akgül bir taraftan kermesle ilgilenirken diğer taraftan kermese ilgi gösteren hanımların sorunlarını ve dileklerini dinledi. Kermes alanında bulunan MHP Urla İlçe Başkanı H. Hüseyin Akgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kermese gelen bayanların eşleri ve Çeşmealtı halkıyla oturup sorunları gündeme getirip çözüm aradılar.

Reklam
Reklam

Bu arada, Çeşmealtı’nda yaşayan 80 yaşındaki Hacer Biler yılın annesi seçildi. Çok mutlu olduğunu, gururlandığını dile getiren Hacer Biler konukları duygulandırdı.

h.Hüseyin Akgül, “Annelerimizin kıymetini sadece bir gün değil her gün tekrar tekrar hatırlamalıyız Buradan MHP Urla İlçe Başkanlığı olarak tüm annelerimizin Anneler Günü'nü bir kez daha kutluyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: