MHP'de Cemil Görgeç güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Reşadiye İlçe Başkanı Emekli Öğretmen Cemil Göreç yeniden seçilerek güven tazeledi.

MHP Reşadiye İlçe Teşkilatı 2012 olağan kongresi Reşadiye MHP ilçe binası toplantı salonunda yapıldı. Reşadiye'den de yoğun katılımın olduğu kongre coşkulu geçti.

Kongreye MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, 2011 Millet Vekili adayı Cahit Açıkkapı ve yöneticileri, Reşadiye Belediye Başkanı Rafet Erdem ve meclis üyeleri, Kızılcaören Belde Belediye Başkanı Orhan Mısırlı, Nebişeyh Belde Başkanı Mehmet Kahraman, Kuzbağı Belde Belediye Başkanı Faruk Demir ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve delegelerin katılımıyla gerçekleşti.

Reklam
Reklam

Açılış ve yoklamadan sonra Divan Başkanlığına Tokat MHP İl Başkanı Murat Polat, katip üyeliklere ise, Reşadiye Belediye Başkanı Rafet Erdem ve Nebişeyh Belediye Başkanı Mehmet Kahraman seçildi. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Gündem gereği, faaliyet raporu ve mali raporun okunup ibra edilmesinden sonra siyasi konuşmalara geçildi.

Siyasi konuşmalar bölümünde İl Başkanı Murat Polat kısa bir konuşma yaparak, daha sonra MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin kongreyi kutlama mesajını okudu.

Daha sonra Reşadiye Belediye Başkanı Rafet Erdem söz alarak, son günlerdeki olaylarla ilgili kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında, uzun süredir çeşitli spekülasyonlar yapılan Hastane binası yeri ilgili olarak, “Biz başından beri hastane yeri ile ilgili gerekeni yapacağımızı taahhüt etmiştik. İlgililer bize yeni müracaat edip Atatürk Parkından yer istediler.Bizde başından beri taahhüt ettiğimiz gibi ne kadar yere ihtiyaçları varsa vereciğimizi beyan ettik ve bununla ilgili meclis kararını aldık ve gerektiği kadar yeri vereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Erdem, ayrıca bir müjde daha verdi. İlçeye bir hayır sever iş adamının yapacağını vaat ettiği MYO kampus binaları için yer istendiğini, bu isteğe karşılık eski su deposunun bulunduğu şuandaki MYO’nun yan tarafındaki 4200 m2'lik yeri Yüksek Okul binalarının yapılması için tahsis edeceklerini söyledi.

Bu yeri daha önce toplu konut yapılması için ayırdıklarını ifade eden Başkan Erdem, "Yaklaşık 60 konutluk projesi de bitmek üzereydi. Ama arkadaşlarımızla ve Sivil toplum örgütleriyle yaptığımız istişareler sonucunda şöyle bir kanaat oluştu. Biz buraya konut yaparsak 60 aile faydalanacaktı. Ama M.Y.O yapılmak üzere tahsis edersek, İlçemize 700 ile 1000 öğrenci gelerek Peşinden Kredi Yurtlar Kurumu gelir, Bununda Reşadiye İlçemizin tamamı yararlanır dedik ve M.Y.O tahsis etti. Buda ilçemize ekonomik açıdan birkaç tane fabrika demektir. Şimdiden hayırlı olsun" dedi ve katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Erdem'den sonra İlçe Başkanı Cemil Görgeç söz alarak kısa bir konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 6 yıldır ilçe Başkanı olarak görev yaptığını, görev süresinde maddi ve manevi destek veren Belediye Başkanı Rafet Erdem’e, Belde Belediye Başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve partililerine teşekkür etti.

Görgeç, yeni seçilecek olan yönetimin görevinin kolay olmadığını, seçilecek olan yönetimin önünde seçimlerin olduğunu belirterek, "MHP ilçe yönetim kurulu olarak bunun bilincinde olmalıyız ve bu seçimlerde başarılı olmak için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız beraber istişare yapacağız" diyerek katılımcılara teşekkür etti ve daha sonra seçimlere geçildi.

Tek liste olarak yapılan seçimlerde, Cemil Görgeç 3. kez göreve getirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz