Mhp'de Devir Teslim

Milliyetçi Hareket Partisi'nde geçen hafta sonu yapılan kongrede iş başına gelen Osman Güven yönetimindeki il...

Milliyetçi Hareket Partisi'nde geçen hafta sonu yapılan kongrede iş başına gelen Osman Güven yönetimindeki il yönetimi ile eski yönetim arasında devir teslim töreni yapıldı. MHP'nin yeni il başkanı Osman Güven, eski İl Başkanı Mehmet Korkmaz'a bugüne kadar verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Devir teslim töreninde konuşan MHP eski İl Başkanı Mehmet Korkmaz, "İl kongremiz yapıldı. İl kongremizde Osman Güven ve yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şimdiden onlara başarılar diliyorum kendisini tebrik ediyorum. Osman Güven bu hizmet yarışında partimizi daha ileriye götüreceğine inanıyorum. Birlik ve beraberlik içinde her zaman yanlarındayım" dedi.

Reklam
Reklam

MHP'nin yeni il başkanı Osman Güven ise, "MHP'de bir nöbet değişimi yaşandı. Her zaman kongrelerde söylediğimiz gibi, MHP'nin kongrelerinde kaybeden olmaz. Ama her zaman MHP kazanmıştır. Bu nedenle Mehmet Korkmaz'ın yaptığı hizmetlere ek olarak biz ve yönetim kurulu üyelerim yeni hizmetler yapmaya devam edeceğiz. MHP'ni hem yerelde hem genelde birinci parti yapmanın çabası içerisinde olacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz