Mhp’de Katılımlar Sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Teşkilatı, yeni katılımlarla güçleniyor. Partiye katılan 11 kişiye, düzenlenen törenle...

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Teşkilatı, yeni katılımlarla güçleniyor. Partiye katılan 11 kişiye, düzenlenen törenle rozetlerini taktı.

MHP Düzce İl Teşkilatına yeni katılımlar dolayısıyla rozet takma töreni düzenlendi. Tören öncesinde konuşan MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, “Herkes bilsin ki, yeri ve zamanı geldiğinde ne yapacağımız ve neyi göze alacağımız mutlaka görülecek, tümüyle de anlaşılacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi geçilmeden hain niyetler amacına ulaşamayacaktır. Türkiye sevdalısı cesaret timsalleri aşılmadan Türk milleti ayrılamayacak, dağıtılamayacak ve Türk vatanı ufalanamayacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Danışmaz, ülkenin bütünlüğünü sağlamak ve yaşananları protesto etmek isteyen 5 AK Partili, 1 HAS Partili, 1 CHP’li ve 4 yeni üyeden oluşan 11 kişinin daha MHP çatısı altında siyaset yapmak üzere üye olduklarını ifade etti.

Danışmaz’ın konuşmasının ardından partiye üye olan Fikret Aksu, Ferzan Çakır, Banu Mısır, Erkan Öztürk, Ali Karaduman, Veysel Otlu, Abdülkadir Gedik, Sabahattin Şengeç, Ömer Alver, Olcay Ataseven ve Ediz Ünal’a rozetleri takıldı. Son katılımlarla birlikte MHP’ye kayıt olanların sayısı 36 oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: