Mhp’den 30 Ağustos Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Türk milletinin tarihin hiçbir döneminde...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Türk milletinin tarihin hiçbir döneminde kahramansız kalmadığını söyledi.

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı. 30 Ağustos’un Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olduğunu belirten Yeniçeri, “Tarihi şan ve şerefle dolu olan aziz milletimiz, 90 yıl önce kazandığı büyük zaferle bağımsızlığına musallat olan emperyalist mihraklara unutamayacakları büyük bir ders vermiştir. Sakarya'dan Kocatepe'ye uzanan imrenilecek mücadele Dumlupınar'da şaha kalkmış ve Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle Türk milletinin kudretini açıkça ispat etmiştir. Şehit kanıyla esaretin suru yıkılmış, muhteşem bir inanmışlık ve fedakarlık öncülüğünde aziz millet varlığı giydirilmeye uğraşılan kefeni yırtıp atmıştır. Bu millet tarihin her döneminde kahramansız kalmamıştır. Bu vesile ile Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına sonsuz minnet duygularımı sunuyor, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: