Mhp’den "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Kutlaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı M. Salih Güngöralp ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı M. Salih Güngöralp ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Güngöralp, yaptığı yazılı açıklamada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün 2013 yılında halen daha günümüzde dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Türkiye’de de kadına yönelik şiddet gün geçtikçe daha da artmaktadır. Kadın deyince kutsal olan ve Allah’ın Resulünün buyurduğu gibi ‘Cennet annelerin ayağının altındadır’ Her kadın bir annedir, cephede eşiyle birlikte savaşanda bir anneydi, günümüzde siyasette yeri büyük olan yine bayanlardır. Kadınlar bizim gönlümüzde bir anne ve bir çiçek olmalıdır. Kadın tüm ailenin çilesini çekendir. Kadın kutsal bir varlıktır. Dolayısıyla 2013 yılında kadınlarımıza yönelik şiddetin töre cinayetlerinin bir daha yaşanmamasını umut ediyoruz. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: