MHP’den ‘bayrak’ mitingine çağrı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından İzmir’de 20 Nisan’da yapılacak olan ‘Bayrak’ mitingi öncesi Muğla’ya gelen 4 milletvekili, vatandaşları mitinge davet etti.

İl Teşkilatı'nı ziyaret eden MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MYK Üyesi Alper Çağrı Yılmaz, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ı İl Başkanı Mehmet Korkmaz karşıladı.

Sadir Durmaz, yaptığı basın açıklamasında 20 Nisan’da İzmir Gündoğdu’da yapılacak mitinge vatandaşları davet etti. Tarihin her döneminde Türk milletine karşı yapılmış açık ve kapalı saldırı operasyonları olduğunu ifade eden Durmaz, “Adına çözüm dedikleri, ancak milletimizin birlik ve beraberliğini çözmeyi hedefledikleri, bu süreçte AKP yalnız değildir. Başbakan ve İmralı canisi Türk milletini çözme projesinin eş başkanlığını büyük bir uyum içinde sürdürmektedir. İmralı canisi talep ediyor akil adamlar oluşuyor, mecliste araştırma komisyonu kuruluyor, demokratik özerklik hayata geçiyor, Başbakan, anayasadan Türklüğü çıkarıyor. Hayatlarında her şey olan, fakat sadece Türk olamayanlar, yeri geldiğinde komünist, liberal, demokrat, otokrat, marksist, özgürlükçü ve muhafazakâr olabiliyor. Milletimizin bin yıllık kardeşlik hukukunu korumak, millî üniter devletimizi yaşatmak, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmak için 20 Nisan’da İzmir’de Muğlalı tüm kardeşlerimizi partimizin başlattığı millî değerleri koru ve yaşat sloganıyla başlattığı ‘Bayrak’ temalı mitingimize davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

(CİHAN)

Anahtar Kelimeler: