Mhp’den Belediye Başkanı Polat’a Nezaket Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı İdris Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayburt Belediye Başkanı...

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı İdris Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

26 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleşen 10. Olağan İl Kongresinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı seçilen İdris Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Polat’a nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Polat ise MHP İl Başkanı Aydın ve beraberindeki heyete yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

MHP İl Başkanı Aydın’a ziyaret sırasında Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldırım, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yener Bayram, Murat Ocaklı, Recep Akbaş ve Süreyya Türkmenli eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: