MHP'den birlik ve beraberlik çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Merkez İlçe Başkanı Cengiz Han, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Merkez İlçe Başkanı Cengiz Han, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı, Tokat Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarete, Merkez İlçe Başkanı Cengiz Han, MHP İl Genel Meclis Üyesi Özdemir Kal, İlçe Sekreteri Ömer Akar, Başkan Yardımcısı Davut Özdemir ve İlçe Muhasibi Faruk Eriş katıldı.

Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek ile karşılıklı olarak ülke meseleleri ve Tokat'ın sorunları, sıcak bir ortamda görüşüldü.

Reklam
Reklam

Çiçeği burnunda Merkez İlçe Başkanı Cengiz Han, Türkiye'nin bugün itibari ile çok zor şartlar altında olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Ülkemiz bölücü terör örgütü belası ile parçalanmak ve bölünmek istenilmektedir. Türk Milleti, bölücülerin ve vatan hainlerinin bu sinsi tuzaklarına asla inanmamaktadır. Her zamankinden daha çok milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. MHP olarak devletin ve milletin bekası için üzerimize düşen her şeyi aklı selim çerçevesinde halletmek bizlerin birinci vazifesidir. Bu ülkenin hiç kimseye verilecek en ufak bir çakıl taşı dahi yoktur" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz