Mhp’den Bölge İstişare Toplantısı

MHP İl Teşkilatı’nın ev sahipliğinde Sivas ve Yozgat İl Teşkilatları’nın katılımı ile bugün Bölge İstişare...

MHP İl Teşkilatı’nın ev sahipliğinde Sivas ve Yozgat İl Teşkilatları’nın katılımı ile bugün Bölge İstişare toplantısı yapılacak. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın da katılacak.

MHP İl Başkanı Mete Eke, İl Teşkilatı’nın önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacağını söyledi. Bugün kapsamlı bir istişare toplantısı yapacaklarını belirten Başkan Eke, toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın da katılarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulunacağını belirtti. Başkan Eke, Büyük Kurultay öncesi ve yerel seçimlerinde öne alınması ile düzenlenecek bu kapsamlı toplantı ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara taşınmasında önemli adımlar atılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: