Mhp'den Çocuk Oyun Parkı Satılacak İddiası

MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Azmimilli Mahallesi Kılıç Sokak'ta bulunan parkın Düzce Belediyesi tarafından...

MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Azmimilli Mahallesi Kılıç Sokak'ta bulunan parkın Düzce Belediyesi tarafından satılacağını söyledi.

Düzce'nin Azmimilli Mahallesi Kılıç sokakta bulunan parkın satılacağını iddia eden Danışmaz, "Azmimilli Mahallesi'nde park alanı olarak kurulmuş olan bu alanı komisyonunun red kararı vermesine rağmen belediye meclisinde AK Partili grup kararı ile satışı gündeme geldi. Azmimilli Mahallesi içerisinde çocuklarımızın çok rahat bir şekilde oynayıp eğlenebileceği sosyal bir alan olan bu parkın, park vasfından çıkarılarak satışa çıkması konusundaki çalışmanın ne işler yaptığı, neler yapamadığını ortaya koyuyor. Park alanlarını dahi satma yolunda bir çalışma yaptığını hep birlikte görüyoruz. Bu ne Azmimilli Mahallesine ne diğer mahallelere ne de Düzce Belediyesine bir karı olmayacağını biliyoruz. Bu alanların çoğaltılması gerekirken, hazır park alanının satışa çıkarılması düşündürücüdür. Borç her geçen gün katlanıyor. Seçimlerde iktidar partisi belediyesi olursa belediyenin borçtan kurtulacağı, ekonomik olarak rahata kavuşacağı söylenmesine rağmen, iktidar partisinin hiçbir zaman için belediyeye ekonomik katkı sağlayamayacağı, belediyenin kendi İller Bankasından almış oldukları katkı payı ile geçinme sürecinde olduğu, ancak belediyeye yetmediğini görüyoruz. Belediyeye ait alanlar satılıyor. Tüm vatandaşların bunları gözlemlemesini istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Mahalle halkı da çocuk parkında akşamları fuhuş olduğunu iddia ederek bir an önce burası için bir önlem alınmasını istediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: