Mhp’den Çözüm Sürecine Tepki

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, çözüm sürecini eleştirerek, son gelişmelerin Büyük Ortadoğu Projesi’ni kapsayan...

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, çözüm sürecini eleştirerek, son gelişmelerin Büyük Ortadoğu Projesi’ni kapsayan çalışmalar olduğunu ileri sürdü.

PTT önünde düzenlenen basın açıklamasında İl Başkanı Yıldız, son gelişmelerin Büyük Ortadoğu Projesi’ni kapsayan çalışmalar olduğunu ileri sürerek, “Küresel projeler doğrultusunda Türkiye önce demokratik özerklik, arkasından iki dilli ortak kurucu halkın olduğu bir devlet, ardından federal devlet ve daha sonra da birleşik Kürdistan fikrinin somutlaştırılacağı bir batağa doğru hızla gitmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Akil insanları da eleştiren Yıldız, “Güya halkın nabzını ölçüp, rapor hazırlayarak sunacaklarmış. Onun için mi, çözüm sürecine karşı çıkan bir gazeteciyi konuşturtmadınız. Sürece karşı olmak gerekçesiyle susturulması gerçek amaçlarını ortaya koymuştur.

MHP olduğu sürece, buna güçleri yetmeyecek. Hain gözünü açamayacak. Kanlı emeller Türk milletine zarar veremeyecektir” dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Göksel Tutlu ise, “Bu devletin esas taşları olan Kürt kardeşlerimizle kavgamız yoktur. Çözüm ve barış savsatası ile kimse aramızı açamaz” dedi.

"Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganları atıp tekbir getiren grup basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: