MHP’den deprem önlemi önerisi

Gemlik İlçe Teşkilatı Gemlik’in deprem bölgesinde yer almasından dolayı Gemlik Belediye Meclisine güvenlik önlemlerini içeren önerge sunacak.

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı Gemlik’in deprem bölgesinde yer almasından dolayı Gemlik Belediye Meclisine güvenlik önlemlerini içeren önerge sunacak. Önergenin içeriği olası deprem anında eşyaların sabitlenmesinin kurtaracağı hayatlar ile alakalı olacağı bildirilirken içeriğinde Gemlik Belediyesi tarafından altyapısının sağlanarak bir ekip kurulmasını öngörüyor.

Durumu yerinde olan vatandaşların depreme karşı bina değiştirmek ve sağlamlama imkanı olduğunu belirten MHP’liler, evlerinde yaşamlarına devam etme durumunda olan vatandaşların işin ustasını bulup sabitleme yapmalarının zorluklarına değiniyorlar. Gemlik Belediyesi tarafından okullar ve eğitim kurumlarından kurulacak bir ekiple hem imkan sağlanacağı, hem de projenin kendini amorti edeceğini düşünen MHP’liler, Gemlik Belediyesi’nin ilk meclis toplantısına öneriyi hazır etmeye çalışıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: