Mhp’den Etso’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ il yönetimi geçtiğimiz günlerde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlığına...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ il yönetimi geçtiğimiz günlerde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlığına yeniden seçilen Ali Şekerdağ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Elazığ MHP İl Başkanı Oğuz Demir, Şekerdağ'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Demir, Şekerdağ'ın, bundan önceki 4 yılda olduğu gibi bundan sonra ki dört yılda da başarılarının üzerine ekleyerek çok iş yapacağına inandığını kaydetti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Ali Şekerdağ ise, "Seçimlerde seçmenlerin istediği şekilde sandıktan çıkan oylar sonucu birlik oluşturduk. İnşallah bundan önceki dört yılda olduğu gibi önümüzde ki dört yılda da başarılı olacağız. Elazığ ve camia bize güvensin. Dört yılın üzerine daha güzel şeyler ekleyip layıkıyla bize yakıştığı şekilde görevimizi yapacağımıza şahsım adına söz veriyorum. Bu şehrin önünde ki engelleri kaldırmak için çaba sarf edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: