Mhp’den İlçe Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, ilçe gezilerini sürdürüyor.MHP Denizli İl...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, ilçe gezilerini sürdürüyor.

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve yönetim kurulu üyeleri Tavas ilçesini ziyaret etti.Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu’nun da katıldığı ziyarete çok sayıda vatandaş da eşlik etti. Yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçe ziyaretlerine büyük önem verdiklerini belirten Yeniçeri, Tavas ilçe teşkilatına da seçim çalışmalarını bir an önce başlaması talimatını verdi. Denizli’nin tüm ilçelerini adım adım gezeceklerini belirten Yeniçeri, “İl yönetimi olarak oluşturduğumuz ve 20 kişiden oluşan seçim komisyonumuz da çalışmalarına başladı. Kurduğumuz bu komisyon ilçelerimizi gezerek sizi bilgilendirecek. Parti olarak önümüze bir hedef koyduk. Hedefimiz Denizli’de tüm ilçe belediyelerine üç hilali dikmek olacak. Hedefimizi gerçekleştirmek için de birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışmamız gerektiğini biliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin önümüzdeki üç yıl içerisinde üç önemli seçim yaşayacağını belirten Yeniçeri, “2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanı ile 20 ilçe belediye başkanını seçeceksiniz. Biz parti olarak başta büyükşehir belediye başkanlığı ile ilçe belediye başkanlıklarına talibiz. Yerel seçimlerde birinci parti olma potansiyelimiz var. Seçimlerde iddialıyız ve başarılı olacağımıza inanıyorum. Partimizi Denizli’de zafere taşıyacak planlamayı ve çalışmayı yapacak kadrolara ve bilgi birikimine sahibiz. Her ilçede iddialı, kendine güvenen, bilgili adaylarla yola çıkıp sizin de desteğinizi arkamıza alarak başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: