Mhp'den "4+4+4" Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. Reşat Doğru, "Eğer 4+4+4 eğitim sisteminde bu...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. Reşat Doğru, "Eğer 4+4+4 eğitim sisteminde bu kadar tepki varsa bu AKP'nın hatalı olduğunun göstergesidir" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in Tokat temaslarında MHP'yi 4+4+4 eğitim sitemine destek vermeye davet etmesini değerlendiren Doğru, yazılı açıklama yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Doğru açıklamasında 4+4+4 eğitim sisteminin hiçbir siyasi kuruluşa, sivil toplum örgütlerine danışılmadan hazırlanan ve dayatma ile kabullendirilmeye çalışılmasının akıllara büyük soru işaretleri getirmekte olduğunu ileri sürerek, "Eğer 4+4+4 eğitim sisteminde bu kadar tepki varsa bu AKP'nin hatalı olduğunun göstergesidir. Samimiysen, içtensen, bu konuda gerçekten yürekli iseniz gelin her şeyi bir kenara bırakalım ve imam hatip liselerinin orta kısmını birlikte ve güç birliği yaparak açalım. AKP olarak eğitim sistemini ele almaya çalışan bir eğitim sisteminde ısrarlı olmanız karşısında MHP'nin tavrı değişmeyecektir. Bu tavırlarıyla topla tankla yürüyenlerden ne farkları kalmıştır. Yaptıkları ve yapmaya çalıştıkları hiçbir konuda samimi olmayan dayatıcı zihniyetleri her geçen gün artmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: