Mhp’den Saadet Partisi’ne Ziyaret

MHP İl Yönetimi Saadet Partisi’ne iadeyi ziyarette bulundu.MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ve yönetim kurulu...

MHP İl Yönetimi Saadet Partisi’ne iadeyi ziyarette bulundu.

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar ve partili yöneticileri ziyaret etti. Türkiye ve Zonguldak genelinde sıkıntı yaşandığını belirten MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, şöyle dedi:

“Bizleri kabulünüzden dolayı şahsınızda yönetim kurulunuza teşekkür ediyoruz. MHP il Teşkilatı olarak göreve geldiğimizden bu güne bizleri ziyaret eden arkadaşlarımıza iadeyi ziyaret programları yapıyoruz. Geldiğimiz günden bu yana Zonguldak’ta bir algı değişikliği yapabilmek adına bir toplumsal mutabakat arayışı içerisindeyiz. Toplumsal mutabakatın en büyük ayağı siyasi partiler olması gerekmektedir. Bu hizmetin gereğidir. Arkadaşların dostluğun gereğidir. Bizler göreve geldiğimiz 95 günlük süre içerisinde ne AK Parti ne de CHP bizden randevu talep etmiştir. Ayakları yere basmayan bir toplumsal mutabakatta sıkıntılar görülecektir. Fakat bunun sonuçları ne olursa olsun bizler bu yola çıkmış durumdayız. Bunu sağlamak için yollardayız. Sizler de takdir ederseniz ki Türkiye iyiye gitmediği gibi Zonguldak’ta iyiye gitmiyor. Son günlerde yaşanan İsrail’in Gazze’ye acımasız şekilde orantısız güç kullanmaktadır. Orada kardeşlerimiz katledilmektedir. Üç günlük süreci geçmiştir beş askerimiz şahadet şerbetini içmiştir. Bu konuda Türkiye’de bir gündem bile oluşturulamamaktadır. Bunlar üzücü şeylerdir. Yine AK Parti’nin gerek Irak’ta izlediği politikadan dolayı Irak’ın üçe bölünme süreci, gerekse Suriye’den dolayı bizler süreci MHP olarak esefle ve tepkiyle karşılamaktayız. AK Parti Zonguldak ayağında dün yola çıktığı arkadaşlarını terk edip giden, onlardan aldığı güçleri yok sayan yeri geldiğinde yola çıktığı iş adamlarını bir kalemde silen bir zihniyetle Zonguldak yönetilmeye çalışılmaktadır. Biz yeri geldiğinde bunları masaya vurarak, yeri geldiğinde devletiyle milletiyle bir bütün olabilmek için MHP olarak elimizden gelen gayreti sarf etmekten onur duyarız. Saadet Partisi bu ülkenin olmazsa olmazlarındandır.”

Reklam
Reklam

Ziyaretten memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar, “Bu ziyaretiniz gerçekten çok anlamlı bir ziyaretti. Daha önce sizin de paylaşmış olduğunuz ziyarette görüştüğümüz üzere siyasi partilerin birbirleri ile bir uzlaşma zemininde buluşması şarttır. Ülkeyi yönetmek idare etmek amacıyla kurulmuş olan teşkilatlarız. Mutlaka hepimizin idealleri, yöntemleri farklı olsa da esas hedefimiz Türkiye’yi daha iyi yerlere götürmektir. Doğrularımızı teşvik edeceğiz. Neticede kazananın Türkiye olmasıdır. Bu ziyaretinizle en azından bir araya gelme, bir zeminde buluşma diyalogumuzu güçlendirmiş olduk. İnşallah bundan sonra da bu adımlarımız devam eder. Dünya siyasetine bizim eskiden beri bakış açımız bellidir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: