Mhp'den Tabana Duygusal Mesaj

- MHP İzmir il yönetimi, referandum öncesi parti üyelerinin cep telefonlarına şehitler, vatan millet, bayrak vurgusu yaparak duygusal kısa mesajlar

- MHP İzmir il yönetimi, referandum öncesi parti üyelerinin cep telefonlarına şehitler, vatan millet, bayrak vurgusu yaparak duygusal kısa mesajlar gönderdi ve referandumda 'Evet' istedi.
MHP'nin medya ve tanıtımdan sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, referandumun önemli bir kavşak olduğunu, Türk milliyetçilerinin ortaya koyacağı iradenin sonucu belirleyeceğini belirterek, parti üyelerinin cep telefonlarına duygusal içerikli SMS gönderdiklerini söyledi. Bulut, "Ülküdaşlarımıza ülküdaş diliyle ulaşmak istedik. Ülkücü jargon ve üslup önemli bir iletişim aracı. Bizler birbirimizin hissiyatından ve dilinde çok iyi anlayan bir hareketiz. Mensuplarımıza kendi dilimizle ulaşmak birçok meseleyi hallediyor. Yanlı 'Hayır' politikalarına ve taarruzlarına maruz kalan mensuplarımıza 'Evet' in Türk devleti için önemini ancak bu dille anlatabilirdik. Çok da iyi oldu" dedi.
O MESAJ
MHP İzmir il yönetimi, partinin kayıtlı üyelerinin cep telefonlarına şu mesajları gönderdi:
"EVET, biliyorum; Omzunda sevda, gönlünde hüzün yüklü! Mümin acılar yaşadın; zindanlardan kavgalardan ve urganlardan zafer çıkardın... Ölümsüz destanlar yazdın, destanlara can verdin... EVET şimdi Türklük neden senin adınla yazılmasın Ülküdaşım?", "Her yerde Dursun, her yerde Süleyman var… Mahkumiyetlere ve mağduriyetlere inat dalgalandırdığın bayrak sonsuza dek senin adınla yaşayacak! EVET, bu onur, bu şan ve devlet senin!", "Bilirim, buruk matemler tutarsın kara gecelerde… Bilirim, Sevdan uğruna dağları değil, çağları delersin… Bilirim, bir bayrak, bir millet ve bir vatan doğar her lahza gözlerinden Tuna’dan Tanrı dağlarına kadar. EVET bu mühür senin, bu ülkü ve bu dava senin!"

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: