Mhp’den Terör Saldırısına Kınama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, terör maşalarının rezil amaçlarına asla...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, terör maşalarının rezil amaçlarına asla ulaşamayacağını belirtti.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde güvenlik noktalarına düzenlenen saldırıda 10 askerin şehit olduğu saldırıya tepkiler büyüyerek devam ediyor. Terör olayıyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Yeniçeri, bölücü ve eli kanlı terör örgütünün, ölüm saçan yüzünü bir kez daha gösterdiğini ve bu vahşi saldırının Türk Milleti’ni derinden sarstığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Terör saldırısında hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Yeniçeri açıklamasında, “Unutulmamalıdır ki, Türk Milleti’nin Kürt-Türk diye bir meselesi yoktur. Türk Milleti’nin, emperyalizmle bağlantılı bölücülük ve onların işbirlikçilerinin sebep olduğu bölücü terör sorunu vardır. Türk Milleti olarak acımız büyük, üzüntümüz derindir. Bilinmelidir ki, terör maşaları rezil amaçlarına asla ulaşamayacaklar ve döktükleri kanda eninde sonunda boğulacaklardır. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: