Mhp’den Trabzonlular Derneği’ne Ziyaret

MHP’li yöneticiler Zonguldak Trabzonlular Derneği yönetimini ziyaret etti.MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Merkez...

MHP’li yöneticiler Zonguldak Trabzonlular Derneği yönetimini ziyaret etti.

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay ve partili yöneticiler ile birlikte Zonguldak Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyan Zonguldak Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, “Biz bir konuda şunu açıklayalım. Zonguldak’ta Mithatpaşa Tüneli projesi var. 140 dernek bir platform oluşturdu. Dernek başkanlarımız 40 bin imza toplandı. Türkiye’nin hiçbir yerinde 40 bin imza Ankara’ya gidip de bu davaya duyarsız kaldığını bilmiyorum. Sonuç olarak Mithatpaşa Tüneli sık sık gündeme geliyor. Bu işi biz başlattık. 140 dernek ile 40 bin imza toplandı. Ulaştırma Bakanımız böyle bir 40 bin imzaya karşı Zonguldak’ın durumunun ne olduğunu herhalde özetler diye tahmin ediyorum. Seçim sürecine gireceğiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ise ziyarette MHP’nin çalışmalarını aktararak şöyle dedi:

“Bizlere nezaket ziyaret yapmıştınız. Biz de sizlere iadeyi ziyaret yapmak istedik. Gerek yerel seçimlerde sizlerin MHP’den beklentileriniz nelerdir. Gerekse yaşamış olduğumuz İmralı adı verilen sürecin yansımalarını nasıl şekilleneceği yönündeki görüşleri sizlere anlatabilme, sizlerin görüşlerini alabilme adına yollarla düşmüş durumdayız. Burada Trabzonlu hemşerilerimiz yoğun bir potansiyele sahiptir. Siyasetin şekillenmesinde etkili olan bir derneğimiz var. Bizler sadece şunu söylemeye çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğin olmadığı yerde başarının gelmeyeceğini söylemek, zaman içerisinde gördüğümüz örneklerle gerek AK Parti hükümdarının 10-11 yılda Zonguldak’a veremediği, gerek CHP’nin Zonguldak’a bir şeyler veremediğini görerek bu noktada sizlerin de etkili olabileceğini düşünerek beraber Zonguldak’ı yönetebilmeyi, parti ayrımı gütmeden Zonguldak’ın temel sorunlarının çözülmesi noktasında, nasıl bir rol alınabileceği noktasında bugün ziyaretimizi yaptık” dedi.

Reklam
Reklam

MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay ise “Trabzonlular Derneğimizin partimize yapmış olduğu ziyaretten dolayı bu gün ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Zonguldak’ta kalabalık bir nüfusa, etkiye sahiptir. Bu dönem yerel seçimlerde MHP’ye destek istiyoruz. Belediyelerin hizmet getirmesini istiyoruz. Bu çerçevede yaptığımız ziyaretlerde de söylediğimiz gibi başkanım, üyelerinizden ve sizden destek istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: