Mhp’den, Türk Sağlık-sen’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ve beraberindekiler, Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ve beraberindekiler, Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Arzu Kara’yı ziyaret etti.

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Zonguldak İlçe Başkanı Gürkan Gülay, MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Arzu Kara’yı ziyaret ederek, memurlara da siyaset hakkının verilmesi gerektiğini söyledi.

Ziyarette konuşma yapan MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, “Yeni almış olduğunuz görevde başarılar diliyoruz. Cenabı Allah yar ve yardımcınız olsun. Zaten bu kurum içerisinde yıllarca yöneticilik yapmış, Türkiye Kamu-Sen çalışmaları içerisinde yer almış bir arkadaşımızsınız. Bundan sonra sizin bu duruşunuz, kararlılığınız içerisinde daha iyi şeyler yapacağınıza inanıyoruz. Bizler de, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye’miz de yaşanan birilerine göre çözüm denilen, bize göre de çözülmesi süreci olan bir süreç yaşıyoruz. Gerek bu sürecin sivil toplum örgütlerimizin, sendikalarımızın duygu ve düşüncelerini almak, gerekse önümüzde yapılacak yerel seçimlerde sendikalarımızın MHP’den beklentileri var mı, önerileri var mı? Zonguldak’ın temel sorunlarının çözülmesi noktasında sivil toplum örgütlerimizin bu dönem içerisinde işin içerisinde olmasını, aktif olarak sürecin içerisinde nail olmasını istediğimizden dolayı sizlerle görüş alış verişi yapabilmek, fikir alış verişi yapabilme adına buradayız. Bizler, memurlarımıza siyaset hakkının verilmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Bütün arkadaşlarımız memurda olsalar bir sandığın başına gittiği zaman içlerinde olan, gönüllerinde olan partisine oy vermek durumunda kalıyor. Bizlerde diyoruz ki, bunu gizli saklı yapmaya artık gerek yok. Siyasette bir coşku olsun, bir ivme kazanması adına memur arkadaşlarımızın da siyaset hakkının verilmesinden yanayız. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Arzu Kara ise “Bende, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına, ilçe başkanlığına, kadın kolları başkanlığına ve yönetimine teşekkür ediyorum. Sağlıkla ilgili sorunlarımızda bir araya gelerek zaman zaman konuşuyoruz. Bizim sizlerden isteğimiz bu sorunların Ankara’ya da iletilmesi yönünde. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: