Mhp’li Akçay Gazetecileri İftar Yemeğinde Ağırladı

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Malta Parkı’nda basın mensuplarına iftar...

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Malta Parkı’nda basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Sanatçı Ahmet Şafak, görsel ve yazılı medya mensupları ile gazete çalışanları katıldı.

FİİLİ HİZMET SÜRESİ ZAMMI İÇİN KANUN TEKLİFİ VERDİK

Reklam
Reklam

Yemeğin ardından basın mensuplarına yönelik bir konuşma yapan ve 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayan Milletvekili Akçay, “Sosyal Güvenlik Yasası 2008 yılında çıkarken, maalesef basın mensuplarının fiili hizmet süresi zamları da kaldırılmıştı. Biz de hem Milliyetçi Hareket Partisi olarak, hem de Manisalı bir kardeşiniz olarak bugünün de anısına olmak üzere, Temmuz başında tekrar bu fiili hizmet süresi zammının getirilmesi için kanun teklifini verdim ve bunu da sizlere hediye ediyorum. İnşallah önümüzdeki yasama döneminde yasanın çıkması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç bu konuda söz vermişti. Ama maalesef bu söz yerine getirilmedi. Bu sözlerin de yerine getirilmesi için takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

MANİSA’DA MEDYA SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNDE OTURULDU

Düzenlenen iftar yemeği nedeniyle Milletvekili Erkan Akçay’a teşekkürlerini sunan Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç da, “Sansürün kaldırılmasından 104 yıl geçmiştir ama Türk basınında ve yerel medyada bugüne kadar sansürsüz bir medyayla kaldığımız ve özgür bir şekilde görev yaptığımız yılların sayısı çok azdır” dedi.

Reklam
Reklam

Manisa’da ve ülke genelinde düşüncelerini, gördüklerini soğukkanlılıkla kamuoyuna bildiren yürekli meslektaşlarının varlığından şüphe etmediğini de sözlerine ekleyen Aytaç, Manisa’da medyanın sağlam temeller üzerine oturtulduğunu dile getirdi. Konuşmaların ardından iftar yemeğine katılan medya mensupları, protokol üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz