Mhp’Li Ataman: Cumhurbaşkanı Mhp’Den Özür Dilemeli

BURSA, İsmet Büyükataman, MHP Bursa il teşkilatı tarafından merkez Nilüfer İlçesi'nin Çalı Mahallesi'nde düzenlenen mitinge katıldı. Burada bir anket firmasının seçim

BURSA, İsmet Büyükataman, MHP Bursa il teşkilatı tarafından merkez Nilüfer İlçesi'nin Çalı Mahallesi'nde düzenlenen mitinge katıldı. Burada bir anket firmasının seçim yasaklarına rağmen sonuç açıklamasına 'saptırma' diyerek tepki gösteren Büyüktaman, "Milletimizin adeta aklıyla alay edercesine, iradesine ipotek koyabilecek kadar yine sahtekarlıklarını pazarlamaya çalışıyorlar. Bunlarda Allah korkusu yok. Bunların ar damarı çatlamış" dedi.
Son günlerde yeniden gündeme gelen Adana’da durdurulan MİT TIR’ları konusuna Büyükataman, şöyle devam etti:
"Son yaşanan rezalete bir bakın. MİT TIR’larının kime hizmet ettiğine dair gerçek ortadayken hala utanmadan, sıkılmadan bu TIR’larda Türkmen soydaşlarımıza giden gıda yardımlarından söz ediyorsunuz. Komşu ülkede yaşanan bir iç çatışmada taraf olarak bir örgütü adeta her anlamda destekleyerek koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devletini uluslararası planda zor durumda bıraktınız. Tarihin hiçbir döneminde olmadığı bir şekilde sayenizde Türkiye Cumhuriyeti Devleti itibar kaybediyor, kan kaybediyor, mevzi kaybediyor."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP ile ilgili açıklamalarına da tepki gösteren Büyükataman, "Koskoca cumhurbaşkanı utanmadan sıkılmadan MHP'nin PKK'nın temsilcisi olan HDP ile kapalı kapılar ardında görüştüğünü, önümüzdeki dönem koalisyon yapabileceğini söyleyebiliyor. Yıllardır bu pazarlıkları yürüten siz değil misiniz? Seçimlerden sonra eğer ki iktidar olabilirseniz özerklik sözü veren siz değil misiniz? Bir nebze haysiyetiniz kaldıysa MHP'ye iftira attığınız bu aslı astarı olmayan suçlamalardan dolayı Milliyetçi Hareket mensuplarından çıkar adam gibi özür dilersiniz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: