MHP'li Bal: Bahçeli genel başkanlık görevini layıkıyla yerine getiriyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, MHP'de genel başkanlık sorunu olmadığını belirterek, "Bahçeli başkanlığı layıkıyla...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, MHP'de genel başkanlık sorunu olmadığını belirterek, "Bahçeli başkanlığı layıkıyla yerine getiriyor." dedi.
Bal, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına gelişinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bal, MYK'da Başkanlık Divanı üyelerin seçimle belirleneceğini ifade etti. Bal, tüzük maddelerine oylama yapılacağını kaydetti.
Bal, bir soru üzerine MHP'de genel başkanlık sorunu olmadığını ifade ederek, "Bahçeli başkanlığı layıkıyla yerine getiriyor." diye konuştu.
Parti yönetiminde kadınların da yer almasıyla ilgili bir soru üzerine MYK üyesi Sebahattin Çakmakoğlu ise 'partide kadınlara yeteri kadar ağırlık verilmediğini' daha önce de söylediğini belirtti. Çakmakoğlu, Bahçeli'nin etrafını oluşumlarla daha da güçlendireceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz