MHP'li Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı

AK Parti adayını desteklediğini açıklayanınca MHP'ce disiplin kurulan sevk edilen Karaçulha Belde Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, AK Parti'ye katıldı.

Çaylı, AK Parti Muğla 1. sıra milletvekili adayı Ali Boğa'nın yakın akrabası olduğunu belirterek, ''Ali Boğa aynı zamanda hemşehrimiz olduğu için bu seçimlerde bütün desteğimizi ona vereceğiz. Karaçulha'daki 8 bin 633 seçmenin en az 8 bininin oyunun AK Parti'de toplanacağına inanıyorum. Ali Boğa ve AK Parti'ye inananların Karaçulha dışındaki yakınlarının da bu partiye destek için gayret etmelerini istiyorum'' dedi.

Çaylı, daha sonra AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk'ün de katıldığı törende rozetini takarak AK Parti'ye geçti. Çaylı ile birlikte çok sayıda destekçisinin de AK Parti'ye katıldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz