MHP'li Fatih Say “Ben hizmet adamıyım”

MHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Say, Mezitli ilçesinde bulunan Sosyete Pazar ile Soli Pazar yerlerinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Fındıkpınarı Belediye Başkanı ve MHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Say, Mezitli ilçesinde bulunan Sosyete Pazar ile Soli Pazar yerlerinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Fatih Say, büyük ilgi gördü.

MHP’ye destek isteyen Say, esnafın sorunlarını da dinlemeyi ihmal etmedi.

Esnafın sıkıntılarını dinleyerek hedeflerini anlatan Say, MHP kadrolarının şehre en iyi hizmeti verecek inançta olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı olması nedeniyle köy köy mahalle mahalle gezerek Mezitli sınırları içinde bulunan her sorunu tespit ettikleri ve halkla hep iç içe olduklarını söyleyen Say, “MHP belediyeciliğinde Mezitli’ye hareket gelecektir. Belediyeyi uzaktan değil milletle birlikte gerçekçi bir yaklaşımla yönetmeye talibiz” dedi.

Reklam
Reklam

“Gençlik ve tecrübe ile Mezitli’de hizmete devam” sloganı ile yola çıkan Fatih Say’a çalışmalarında başarılar dileyen esnaflar zor günler geçirdiklerini kaydettiler.

“Esnafın kaderi Milliyetçi Hareket Partisi İktidarı ile değişecek” diyen Başkan Fatih Say,“Kaderine terk edilen esnaflarımız Milliyetçi Hareket’in iktidarı ile zor günlerden kurtulacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında adaletsiz gelir dağılımı ortadan kalkacak. Milliyetçi Hareket Partisi bu milletin aslıdır, özüdür, kendisidir. Millet kendi evladına üç hilaline yerel seçimde sahip çıkacaktır. Buna kalpten inanıyoruz” diye konuştu.

Gençliğinin de vermiş olduğu bitmek bilmeyen bir enerji ile çalışan Say, pazar ziyaretinden sonra Akşam da ev ziyaretlerinde bulundu.

Say, "Daha yeni başladık. Ben mesleğim itibariyle zaten hizmet adamı olduğum için bunlar tatlı yorgunluklar" ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: