MHP'li Gubaş: İçme Suyu Projesi'nin 3 Kuyusu Bizim Dönemimizde Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manavgat İlçe Başkanı Halil Gubaş, Avrupa Birliği(AB) destekli Manavgat İçme Suyu Projesi'nin...

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manavgat İlçe Başkanı Halil Gubaş, Avrupa Birliği(AB) destekli Manavgat İçme Suyu Projesi'nin üç kuyunun, bir önceki dönem partilerinden belediye başkanlığı yapan Zeynel Şenol döneminde yapıldığını savundu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçtiğimiz günlerde hayata geçirilen AB destekli Manavgat İçme Suyu Projesi MHP ve CHP tarafından paylaşılamıyor. MHP İlçe Başkanı Gubaş, yaptığı açıklamada, projenin 3 kuyusunun, CHP'li Manavgat Belediyesi döneminde değil, bir öncesi MHP'li belediye başkanı Zeynel Şenol döneminde yapıldığını söyledi. Gubaş, "Yapılan bu projenin 3 kuyusunun tamamı MHP döneminde zamanın belediye başkanı Zeynel Şenol tarafından açılmıştır. İhalesi yine MHP döneminde yapılmıştır. Ayrıca bu proje için gerekli olan kredinin sağlanması için imzayı atanda yine dönemin belediye başkanı Şenol olmuştur. İçme Suyu Projesi için Şenol imzayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte atmıştır. Proje bugüne kadar ilgisizlik ve alakasızlıktan dolayı gecikmiştir. Eğer belediye başkanlığı MHP çatısı altında devam etseydi bu proje çoktan bitmiş olacaktı. Bu söylediklerimizden şüphe duyanlar lütfen Belediye arşivlerini açsınlar eğer okumaları yazmaları varsa okusunlar." diye konuştu.

Reklam
Reklam

CHP Manavgat İlçe Başkanlığı'nın projenin kimin projesi olduğunu iyice tespit etmesi gerektiğinin altını çizen Gubaş, MHP olarak Manavgat'a yapılan hizmetlerle yapılan hizmetle ilgili her hangi bir sıkıntılarının olmadığını, halkı her zaman doğru bilgilendirmesi tarafı olduklarını kaydetti.

CHP'lilerin, içme suyu tesislerinin test konumunda olduğunda açıklamasını yanlış bulduklarını belirten Gubaş, o zaman test konumunda olan içme suyu tesisine Manavgat Belediyesi'nin açılış töreni düzenlemesinin partinin açıklamalarıyla çeliştiğini söyledi. Gubaş, sözlerini şöyle sürdürdü:" Eleştirilere de katlanamıyorsunuz. Manavgat'ın 50 yıllık su sorununu çözdük derken, insanların bunu size soracağını hiç düşünmediniz mi ? Çözülmemiş su sorunu için neden çözdük diyorsunuz ? Bizim dönemimizde projesi yapılan ve bugün gecikmeli olarak bitirilen tesisle her hangi bir muzdaripliğimiz yoktur. Mal bulmuş mağrip biz değil kendileridir. İyice inceleseler ve Manavgat halkına da sorarlarsa öğrenmiş olacaktır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: